Tuesday, 28 May 2013

my holidays were began the way it should not be

Bismillahirrahmanirrahim..

Macam ini ok,

semua orang mesti tengah enjoy dgn holidayss and aku aku kat sini di peram terperam memeram (?) dalam rumah tau tau bangun tidur makan makan cuci cuci kain masak facebook-ing then pray 5 times a day, tak ada kawan sembang-sembang tonton tv, tunggu drama #SSID huh pelakon dia mmg digilai ramai termasuk aku -.-  .*breathe in*

pffft . certainly i am bored rait now, sabar kina sabar luang masa dengan Allah kn lagi bagus . yess ! . that's it . tak kesah ah tak ada teman janji family ada cukup :3 
saya nak (tetiba saya -.-) aku nak buat zaman remaja ni eh ayat formal sangat kenapa?!  mcm nak sumbat karangan jew =,=
aku nak cari masa nk luang dgn kawan tp teah mcm sibuk pulak. yelah bila lagi nak buat masa ni precious ngn kwn  nt dah hbs sekolah situlah sebok nak rindu sekolah ah rindu bff rindu gila gila, tp aku mmg akan rindu gila juga nanti.. 

eh? aku nak cte apa sbnarnya nie?! ok ok apa apajelah eh hihi.. makin hari aku rasa tak da ah makan banyak mana pun tp bila stand infront of mirror nak jugak cakap WHY ON EARTH muka aku tambah gemuk AH? xlah gemuk tapi obvious la bila tengok mirror je macam eh chubby betul? hah? nonsense nonsense (!)

haha astaghfirullahalazim . baiklah baiklah. daripada merepek tak tentu pasal baik tidur . nanti tak tebangun pulak solat subuh .hihi 
maaf lau bhasa ada yg kasar wuwuw and entry kurang ideaaah and and annoyaaaaingg post maaf maaf
hope that I can lose my weight :/

sleepy, kina.

No comments:

Post a Comment

Treat me as how you want me to treat you.

Thanks ,

Jazakallah ,