Saturday, 29 June 2013

experiences tu penting

cakap banyak-banyak dengan kawan tapi kawan buat bodoh and angguk je. saya minta pendapat and sedikit bantuan je. kalau memang tak tahu cakap lah tak payah .bukan apa .makan hati. kalau sekalije buat tak apa. ni twice, thrice and blah..maaf lah entry ni sedikit emosi . shuh kau emosi! 

eh lupa greetings, salam alaykum.. and malam.

..

hari ni sekolah ada hari koperasi. mula-mula rasa tak nak sekolah, dah lah lambat bangun. entah alarm phone xbunyi ke  aku yg tidur mati . astaghfirullahalazim.. tapi bila pegi sekolah mula dah kepoh bagai ssun gerai and macam-macam rasa macam yeay excited gila macam aku lah yg kena arah bagai . hah.

yeay mak, kina dah boleh niaga jual-jual barang .KONON. xpe yg pnting dah ada expeience sndiri :p awal pagi dah ada tugas jaga stall. tp agak kepoh juga lah sebab dah lah buka gerai mcm tu je duitt utk balance langsung xdak sediak. nak tkejar sana sini macam running woman. poyo an poyo, POYOOOO! ok stop.

kita orang kuat, kita orang berani(?) . penat juga shif dari 6pg hinggalah 9lbh i guess. sepanjang bertugas kita asyik jual makan kat org ,diri sendiri? weh kami pun mau rehat pusing-pusing gerai yg ada kt sana. then habis syif baru kena lepas. tu pn xlama sbb kna sruh msuk dewan. apalagi. sigh sigh sigh.wei xbaik mengeluh :p .

pegi pameran pula, mula-mula bosan juga lah. weh aku orgnya mmg cepat bosan kalau bnda tu mmg membosankan(?) .duk pula kat bilk pameran bhgian pidm ke pdim entah la yg pasal tabun tabung tu. kejap je dduk situ sub ada kawn . and ada beberapa orang yg agak annoying juga kt situ, especially boys(classmate) boleh pulak mereka mereka sekalian main ping pong kt dalam tuu guna pinggan pstik pulak tu .pffft

and and malas lah nk cerita. k salam. daa. have a nice weekend esok!

love,
kina

No comments:

Post a Comment

Treat me as how you want me to treat you.

Thanks ,

Jazakallah ,