Wednesday, 5 June 2013

I do love my holiday

 
 
hello whatsss up? my holiday so far is going so fine as i got to spend time with these people :
 
 

my classmate tihah , jun , upa , ira , tehah , chihi , syaniza , azzahra and  yani yg jadi cameraman eh camerawomanada lagi yang lain, tapi tak dapat ikut lah pulak kn.
 
hmm kenapa tak ikut? kita orang semua kepoh (eh manade -_-") tengok STAR TREK into darkness  
sebagai ganti sebab movie Epic dah mula :'( tapi kn best jugak movie nie. eh movie apa?? ni ha 


 pegi lah tengok ta rugi pun .promosi jap

hish lantak ah kan nak tengok apa pn . asal dapat tengok movieeee
 
 
 
cukup lah tu kina -_-
 
 

1 comment:

Treat me as how you want me to treat you.

Thanks ,

Jazakallah ,