Saturday, 5 October 2013

tenang

FAMILY, oh they are my friends since i was born. memang, memang kami suka riuh-rendahkan rumah ni biar lagi meriah walaupun kadang-kadang diorang macam pergh, woi, arghh  sampai kalau gaduh rasa nak makan lempang my mum, but i admit it, they all are great. and bila dah damai tuu, gila enjoy lah weh. rasa moment-moment indah tu boleh kata tidak boleh dlupakn. boleh katakan they all are my truly friends yg ada sampai bila-bila dgn kehendak Allah. and and klau raya tu fuuh memang riuh laa dah la kita org ada 9 org, so bangun pagi je kepoh benor rasa nak mati. hehe my secret tak sangat dgn dorang tapi bila dah sekepala tu mula lah mau bising. tapi aku rapat dgn adik bongsu yg suka menggelarkan dirinya sbg "adek" haha okay okay dia memang lah kena panggil adik sebab bongsu, and dia comel sesangat and suka menggedik and membebel bebel mcm mak nenek(bnyak lah kau punya and)  but she's the one yg jadi superstar sumpah yg menceriakan lagi keadaan(asal ayt mcm..) and ofcourse they all are the best! i thank Allah for having all of them. i love them. i know i am the one which yg jarang luah perasaan kat diorang. yes, but i love them.

HEY, I LOVE YOU MY HAPPY BLISSFUL FAMILY TIL JANNAH, INSHAALLAH.

3 comments:

Treat me as how you want me to treat you.

Thanks ,

Jazakallah ,