Wednesday, 26 November 2014

YEAH !

Assalamualaikum, holla everyone!
guess what? spm now is OVER! yes it's over,over,over ya know

i am the happiest woman ever for.. yesterday sbb sekarang ni kurang sikit happy dia tp happy la jugak tengah update blog kot tak kisah aah hahah
kelmarin tu siap dance acah acah ballerina balik rumah lagi haaa,
after 5 years walking just went to school and ah that's helping me burnt out of my lipid kalau tak nyorok belakang tiang cepat je dapat ye ye

oh good bye my high school,yeah you smk bongawan, it's a split time and im going to really miss you out while you are not :B
so, schoolmate, uolls are cute bcs had rainbowed my life
and im thanking you for that ;(

well, kita cerita lain la tak nak sesedih ni
ehem*betulkan tekak
tadi my young bro ambik result upsr
i thought he will get cukup cukup makan la kan you know bcs i often seen him playing around masa exam tu hari
suddenly, aku rasa excited terlebih pulak nak dengar result adik aku
cer teka dia dapat apa..
aku sendiri get over excited when dia bagi result 4A1B
like WOW tahniah bro, im proud of you sebagai kakak yang mighali sangat ni 

did you got that? im inspired! 
and shaking at the same time 
tak nak la ambik result spm ni takut erghh
ala kita dah buat yang terbaik kan yang penting tawakal bebanyak
haha jadi sambil tunggu result spm ni, ada plan apa2 tak?

as for me, 
yesterday, plan sebenarnya nak tidur puas2
tapi bila happy sangat spm dah habis ni 
tiba2 mata ni buat hal la pulak tak nak tutup kan saja ja nak rosakkan plan aku kan
another plan?
plan outing dgn kawan lama lagi
yang lepasan spm tu weh korang buat apa???

haha kerja?
*kecikkan mata usap2 dagu mcm ada janggut lagak mcm tengah fikir nak kawin ke tak*

to be continued...
bye

2 comments:

Treat me as how you want me to treat you.

Thanks ,

Jazakallah ,