Sunday, 25 January 2015

Senangkan hati..

Assalamualaikum everybody(nobody act)
aiiii dah lama tak hapdet belogah, ADEE AKU KESAH HAHA

eeei aku nak cerita ja ni yang hidup aku sekarang tengah merempat, hah? seeriously? haritu banjir rumah kau kan tak masuk air
hhaha bukan yang tu, aku merempat perasaan, cehhhh
dah tu semua benda aku buat aku tak senang hati, pegi instageram aku rasa pffft =.=" , pegi fb eh lupa aku dah deactivated LOL , haa ni satu pesal aku deactive fb, it was just because of several unnecessary reason to be told, but yeah the main excuse bcs aku rasa fb dah tak aman kot, rasa macam semua orang boleh sesuka hati masuk kat bilik kau and kau teperuk tak boleh buat benda yang kau usually buat and selesa ja without semua orang nak sebok pehal woiii =,="

yela dulu fb, tak aman blog, bosan twitter, nak muntah insta, sekarang aku rasa nak muntahkan semua tupasal aku memanja dengan blog balik, please jangan la marah aku kasi tinggal kau lama-lama, aku sayang kau blog, my one and only, takpa hari ni aku nak mengada dulu ngan ko k please jangan meluat bahahaha

ohya, tadi pegi melawat maci kat hospital likas, maci dah selamat melahirkan anak lelaki, yeay baby Faiq(cousin) comeyy, i just wondering bila pulak turn aku nak timang anak buah nii cepat la kau kawin kak oii, aku nak pegang baby puas-puas(if you ever see this please just pretend like ive done nothing) hahahahah

okayy dah cukuplah for today, next entry next entry inshaaAllah berjumpa lagi!
Adios!
Salam alayk, nunait :3

No comments:

Post a Comment

Treat me as how you want me to treat you.

Thanks ,

Jazakallah ,