Saturday, 21 February 2015

don't read, otherwise you will be bored

Assalamualaikum! hi~
so this entry dah tulis dua hari lalu, awat baru sekarang nak post wahai saudari? *angkat sebelah kening buat muka lintah darat*

Haa haritu dah tulis dah siap dah semua lastly tak jadik nak publish masuk draft la ceghitanya..
 sebab apa masuk draft? sbb i think isi ceritanya mengarut tapi ni tekad nak publish juga tak kira, tak kira kau tak boleh saman aku pun =,=
aku nak luah juga sebab menyentuh perasaan kalbu ku ceh, babai jiwang!

so let's get back into what have i wrote before...

***
Semalam mimpi, and aku tahu kenapa aku mimpi hal tu semalam
Haha jangan serious sangat weh, okeh 
so halnya di sini aku nak cerita sikit la no hal kan ruang gua?

actually, last night, ive dreamt about girlfriends
first thing aku ingat, aku tengah having conversation hyper-ly dengan sorang bestfriend aku ni, 
pastu tetiba dia tarik aku keluar cer2 lagi, sampai kami stop dia pi tandas jap en,
yg interesting-nya kitorang pakai uniform sekolah time tu and ofcourse la dkt sekolah time tu
pastu lama sangat aku p la masuk tandas juga, biasa la mimpi kan walaupun kau biasa dgn tempat tu tapi when it came into your dreams ada different sikit, i mean banyak, huhu

Then, kawan aku tu nampak aku pastu seretnya(tarik la huh) 
Habih aku terlanggar manusia-manusia depan aku sume(sbb utama adalah aku rasa aku gemuk dlm mimpi tu terfikir terus jadi gemuk maigadd padan muka ha ha)

Then benda last aku dapat ingat dlm mimpi tu adalah..
Bestfriends tetiba muncul sume pakai uniform tapi bukan di sekolah, dimana kina dimana?
kat mall! aku pun tak tau la kejadah apa sampai terbawa p situ dengan kawan sume entah
tapi yang aku igt, kitorang main kejar-kejar dalam tu haha aku pula yang lembab byg dengan tdung labuh tkedek kedek bjalan ni fikir gemuk tadi ni tertangkap orang first ni org first LOL

dan aku tetiba teringat time f4 dulu buleh pula kitorg sume main runningman dkt sekola, it happened, tu kot terbawa-bawa dalam mimpi, momen yang tak akan dilupa nak ceghita kat cucu cicit nanti Lol.

tujelah kot,
EH, nanti nanti, ada satu lagi, aku tak la nampak sgt orgnya tapi samar-samar, kawan juga kot, time dekat mall tu ada sorg ni pempuan shopping sakan la handbag kemain vogue, pastu yg buat aku igt part ni adalah dia dah kawin dah ada anak dah pun, aku tak nampak sgt orangnya haha,
so persoalannya, whether that woman was one of my girlfriends? wallahualam

***


itulah cerita draft hari tuu,
actually, sume benda aku mimpi ni sbb satu je, r i n d u
ulang, 




 yela kalau rindu sikit je boleh ditahan kengkonon k konon
tp, kalau dah sampai termimpi-mimpi dah boleh consider la kot luah kat cini kan kan kan kan kan(SHUT up kina) k

dear bestfrriends, aiI wiNduW gileRr dekat uOlls,
*haktui ehem ehem! betulkan tekak*
maafkan aku jika tak selalu menyampuk cerita uollskt ws :p
kalian semua emang cuwit, cantiks, solehah, baik, manis sangat sampai semut tercari-cari tp tak jumpa(what?) hihi

Maybe lepas ni kita dah tak jumpa dah kan, memasing akan busy dgn life sendiri :(
maafkan aku eh, aku doakn uolls sume dapat result spm nanti gempak2 with flying colors(buat tangan rainbows tu cepat buat cepat) :')
masa memang tak boleh undur, chill sikit momen boleh dikenang dalam otak yg tak siapa buleh hilangkan kecuali kehendak Tuhan,

I will remember every moment we've shared together,always, tak nak mention apa kita dah lalui sesama, korang lagi tahu apa rasanya berteman :)
it was something that you can't have it with others,tak boleh kongsi, it will be different with anyone else, 
only with you, yes all of you :')


-snrsakinah  <3

2 comments:

  1. Ahaha, pergilah buat gathering & gi jalan sama2 ke... Saya pun dgn girlfriendss semua kenal dri form 1, bila habis sklh asyik rasa nk jumpa je ahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah namanya girlfriends, xhabis2 buat kita rindu kan, hha tula nak gather tp ada yg busy so susah la :(

      Delete

Treat me as how you want me to treat you.

Thanks ,

Jazakallah ,