Friday, 15 May 2015

esok Jumu'ah Allahumma solli 'ala sayyidina muhammad

anak-anak sekalian, orang yg paling bernilai dan yg patut kita take a good care of was them who had spent their times for you, who willing to sacrifice anything for your own good, who had loved you yg xterkira punya cinta, dalam sibuk2 sempat lagi pastikan yg kita betul2 xkena gigit nyamuk masa kita baby which they was your parents, our parents. Appreciate them selagi masih ada :')

Assalamualaikum and hi,
i got really emotional just now bcs tadi aku tengok program dlm tv tajuk hajat, mashaAllah, sedih tengok parents yg kena buang dekat rumah org tua dgn sebab anak sibuk xdpt jaga, that really remind me of cerita drama2 dkt tv yg kejam dgn makbapak, anak tiri and memacam lagi yg diakui hanya rekaan semata-mata sebenarnya sebahagiannya memang ada di alam nyata. ya Allah, sedih aku menengoknya. moga kita semua dijauhkan dari golongan sebegitu, apatah lagi mereka ialah ibubapa kita, yg sanggup jaga kita dari baby hingga lah kau dewasa dia xpernah merungut, malah berani gila kita pula yg mempersoalkan siapa patut jaga mereka bila tua, sedih. Naudzubillah min zalik.



tup tup, ok kenapa kina xtido lagi ni? saja jadi owl, haha ok actually aku tengah layan zikir2 dlm youtube perghh mashaAllah daebak belaka suara depa sedap dengar tu xtido lagi, n at the same time aku merisaukan diri apa lah rasa kena tinggalkan rumah nanti bila pegi matriks, dah la aku jenis yg bukan selalu keluar rumah lepak2 mamak aisehmen mang la aku kan perempuan manade lepak mamak pempuan duk rumah je main masak2, lol. =,=

semak kepala oo buat preparation tuk study jauh ni( eh kau manada jauh sgt mau ckp jauh)
boleh tahan jauh la kan labuan tu pulau. k
barang2 pun masih belum lengkap weh kekadang mau give up aku urus benda ni pening kepala dibuatnya,
nasihat aku kalau jadi benda gini time preparation pegi buat list satu buku dulu yg penting sistematik dan jelas, kakaka, weh serious



sudah2 esok nda boleh bangun lambat, so got to go, kbai
assalamualaikum.

No comments:

Post a Comment

Treat me as how you want me to treat you.

Thanks ,

Jazakallah ,