Monday, 29 January 2018

Medley Selawat Nabi paling best!

Assalamualaikum hi! 
saja nak share terjumpa ada ni penyanyi nasheed and he's Arabian! semua nasheed & qasidah dia nyanyi mashaAllah sedap amazing voice! i just can't let this slip and decided to share it here 😍 
best jadikan halwa telinga and you need to listen too! wajib! hahah abaikan saya saja excited ni nak kongsi something good kan aisehmen
but i think he can't speak english sebab dari title and kebanyakkan video semua dalam arabic which i can't understand it too cuma tahu nama dia yang hensem tu Mohamed Youssef dan sorang lagi Mohamed Tarek dua-dua pun suara sedap mashaAllah suara brother eh dua-dua pun hensem ok hehehe
nak cari jodoh arabian lah macamni hmm ok diam kina bila nak share oi

okok nah jangan jatuh cinta okay? 😉


No comments:

Post a Comment

Treat me as how you want me to treat you.

Thanks ,

Jazakallah ,