Tuesday, 5 June 2018

End of my Second Year!

Assalamualaikum & hi semua! *baca dengan nada yang bersemangat sekali*
harini sakinah dah official habis second year degree ya semua! alhamdulillah
sebak kejap weh sekejap nya masa berlalu :')
tidak mengapa kita ada dua tahun lagi perjalanan, together we create this beautiful journey ya dearself! together dengan siapa pulak lah minah ni tersasul harap dapat jodoh aamiin eh sempatt wkwkw XD

nampak tak dah pukul 12 pagi tak tido lagi, sebenarnya sis sudah pusing nak kemas-kemas and packing barang semua, ye lah ai duk asrama dah habis sem mesti aa angkut barang semua nak tunggu dapat kolej baru pulak untuk the next sem mintak lah dapat duk angkasa lagi aamiin hiks dah lah xtau nak merepek apa dah kbye

Wednesday, 30 May 2018

Balik Kampung Giveaway by Her Little Guilty Pleasures

Balik Kampung Giveaway by Her Little Guilty Pleasures

assalamualaikum and hi eberibodayhh
salam Ramadhan yg ke empat belas! haa buat apa pukul 1 pagi tu? si sakinah ni xreti nak tido lagi ke? *cekak pinggang macam mak mak* pastu tetiba nak join giveaway dari saudari Farah ye hihi xde hal lah.

korang pun boleh join jugak manatahu rezeki awak2 semua last sampai 30 june 2018 tau. sempat lagi tu. you can go click on the banner above to go to the owner website for further giveaway details ya.

***
ni sebenarnya saja nak update blog and sebab dah lama xjoin any giveaway hikhik why not? walaupun sis still ada lagi satu paper final monday next week. masa2 ni lah perasaan eh nak update blog eh nak post insta eh nak tweet eh eh eh jangan nak salahkan syaiton di bulan puasa pulak haa semua ni dugaan seorang student hahaha alasan betul aih ok baiklah takat tu je nak taip 
till then, byeee